≫ 

Recept za luk punjen mlevenim mesom: Specijalitet koji će vas oboriti s nogu

 ≫ 

Osvaja sva čula u tren oka

Komentari

  • Zola

    23. februar 2022. | 18:26

    To jelo se zove sogan dolma. Staro tursko jelo.

    Podelite komentar

  • Leona

    23. februar 2022. | 17:44

    Kakvu sunku, pobogu u turskoj kuhinji. I kako mislite izvaditi luk pa posoliti? Luk se oguli, a glavice se kuhaju neko vreme u vodi sa malo sirceta. I onda kad je kuhan, treba paziti kad se vadi, da ne pukne. Potom se filuje masom kao za paprike (meso, luk, pirinac, zacini). Kuha se dok se meso ne skuha, i posluzi se sa mileramom. Da sunka i kackvalj, hm

    Podelite komentar

    • 24. februar 2022. | 07:09

      Kiza

      @Leona

      Kod nas u Srbiji nema kuhanja vec kuvanja. To ima samo kod vas dodjosa koji vec 30 godina ne zelite da se promenite.

      Podelite komentar