Belmuž je specijalitet na kom su odrasle generacije: Spremite ga po jednostavnom receptu

Kombinacija sira i brašna pripremljena na specifičan način daje ovom jelu poseban ukus

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika lea
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Srpsko-kanadski pisac iz Makaa

    02. mart 2022 | 10:40

    Ovo jelo se sasvim sigurno ne pravi između Negotina i Zaječara nego tek počinje na pola puta između Zaječara i Knjaževca i danje na jug do Pirota. Znači kraj sa prizrensko-timoćkim dijalektom, poddijalekat Torlak.

  • ss

    01. mart 2022 | 23:56

    Volim je

  • lea

    28. februar 2022 | 16:22

    A nije to ni cicvara ovo je vise sir.