Naslovna / Recepti 28. februar 2022. | 13:18 Belmuž je specijalitet na kom su odrasle generacije: Spremite ga po jednostavnom receptu 28. februar 2022. | 13:18 Kombinacija sira i brašna pripremljena na specifičan način daje ovom jelu poseban ukus ‹ Pročitajte ceo tekst
Srpsko-kanadski pisac iz Makaa
Ovo jelo se sasvim sigurno ne pravi između Negotina i Zaječara nego tek počinje na pola puta između Zaječara i Knjaževca i danje na jug do Pirota. Znači kraj sa prizrensko-timoćkim dijalektom, poddijalekat Torlak.
Podelite komentar
ss
Volim je
Podelite komentar
lea
A nije to ni cicvara ovo je vise sir.
Podelite komentar
Slobo
To jelo se kod mene u Zapadnoj Slavoniji zvalo Cicvara.
Podelite komentar
daca
@Slobo
Tako je
Podelite komentar