Belmuž je specijalitet na kom su odrasle generacije: Spremite ga po jednostavnom receptu

Kombinacija sira i brašna pripremljena na specifičan način daje ovom jelu poseban ukus

Komentari

  • Srpsko-kanadski pisac iz Makaa

    2. mart 2022. | 10:40

    Ovo jelo se sasvim sigurno ne pravi između Negotina i Zaječara nego tek počinje na pola puta između Zaječara i Knjaževca i danje na jug do Pirota. Znači kraj sa prizrensko-timoćkim dijalektom, poddijalekat Torlak.

    Podelite komentar

  • ss

    1. mart 2022. | 23:56

    Volim je

    Podelite komentar

  • lea

    28. februar 2022. | 16:22

    A nije to ni cicvara ovo je vise sir.

    Podelite komentar

  • Slobo

    28. februar 2022. | 13:39

    To jelo se kod mene u Zapadnoj Slavoniji zvalo Cicvara.

    Podelite komentar