Srpska proja kojoj niko ne može da odoli: Recept koji se prenosi s kolena na koleno

Ukoliko ne postite, ovaj recept možete da spremite već danas

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika mirjana koka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • mirjana koka

    16. decembar 2022 | 14:55

    Nije nista pogresno samo nije stsri rp.U stari rp.ide samo kukuruzno brasno ,vrlo malo vode toliko koliko dovoljno cvrsta smjesa da se moze oblikovati i 2 prstohvata secera.umakati u vodu noz ili bilo sta sto je lakse oblikovati smjesu.Peci do 30 min.i to u peci na drva.Bas mora biti jaka temp.U elektricnoj peci nece biti kao ova jer nema stepeni vise od 250°.Prijatno !Svakodnevno skoro pravim bas po starom receptu.Ostalo sto ostane prokuham u mlijeku i dodam malo secera .predivna poslastica da se ne bacaju osta'ci.Srdacan pozzz!!!

  • Др

    11. decembar 2022 | 10:01

    Региструјте брзо, као наш производ, да се Хрвати не сете као за ајвар!