Srpska proja kojoj niko ne može da odoli: Recept koji se prenosi s kolena na koleno

Ukoliko ne postite, ovaj recept možete da spremite već danas

Komentari

  • mirjana koka

    16. decembar 2022. | 14:55

    Nije nista pogresno samo nije stsri rp.U stari rp.ide samo kukuruzno brasno ,vrlo malo vode toliko koliko dovoljno cvrsta smjesa da se moze oblikovati i 2 prstohvata secera.umakati u vodu noz ili bilo sta sto je lakse oblikovati smjesu.Peci do 30 min.i to u peci na drva.Bas mora biti jaka temp.U elektricnoj peci nece biti kao ova jer nema stepeni vise od 250°.Prijatno !Svakodnevno skoro pravim bas po starom receptu.Ostalo sto ostane prokuham u mlijeku i dodam malo secera .predivna poslastica da se ne bacaju osta'ci.Srdacan pozzz!!!

    Podelite komentar

  • Др

    11. decembar 2022. | 10:01

    Региструјте брзо, као наш производ, да се Хрвати не сете као за ајвар!

    Podelite komentar