Domaćice su nekada od starog hleba pravile prava remek-dela u kojima je uživala cela porodica.
Zadovoljstvo je bilo obostrano - domaćica jela od starog hleba spremi brzo, a ukućani budu siti i zadovoljni.
Skoro svima su omiljena jela ona koja se brzo spremaju, a ovi brusketi su baš takvi.
Sastojci:
- 1 hleb
- 2 paradajza
- 1 komad mocarele
- pesto soso
- sveć peršun
Pripreme:
Baget isecite na kriške, pa ih poređajte na pleh koji ste prethodno obložili papirom za pečenje.
Stavite hleb da se peče 15 minuta na 200 stepeni.
Kada su gotove, kriške hleba izvadite iz pleha, pa ih premažite pesto sosom. Mocarelu i paradajz iseckajte, pa stavite preko sosa.
Sve dekorišite svežim peršunom.
Ukoliko želite, možete da dodate i omiljeni suvomesnati proizvod.
Prijatno!
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Branko Babić, kralj obrva, organizovao svinjokolj u svom selu
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Ivko
Los recept, treba tostirati hleb natrljati belim lukom, paradaiz zaseci i poliri vrelom vodom da se skine ljuska dodati i beli luk paradaiz iseckati na male kockice da ne bi spadao sa brusketa dodajte origano i bosiljak i to je to
Podelite komentar