Slatko od šljiva po bakinom receptu: Neodoljivo miriše i ukusom vraća u detinjstvo

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jelena

    21. avgust 2022 | 15:26

    Da ste stvarno pitali bake koje su dobre domaćice, znali biste da se šljive, nakon što se očiste, drže oko pola sata u rastvoru kreča, a nakon toga se dobro operu, izvade se koščice, ne seku se, već se tako cele kuvaju!

    Podelite komentar

  • Slavica

    20. avgust 2022 | 21:38

    A gde da kupimo secer?

    Podelite komentar

  • Mira

    20. avgust 2022 | 14:50

    A limuntus....????? ..

    Podelite komentar