Da ste stvarno pitali bake koje su dobre domaćice, znali biste da se šljive, nakon što se očiste, drže oko pola sata u rastvoru kreča, a nakon toga se dobro operu, izvade se koščice, ne seku se, već se tako cele kuvaju!
Svaka čast. Jedna ste od retkih domaćica koja zna kako se ispravo kuva slatko od šljiva.
Danas, kad pomenem kreč u kojem šljive odstoje, većina žena me napravi ludom.
Jelena
Da ste stvarno pitali bake koje su dobre domaćice, znali biste da se šljive, nakon što se očiste, drže oko pola sata u rastvoru kreča, a nakon toga se dobro operu, izvade se koščice, ne seku se, već se tako cele kuvaju!
Podelite komentar
Dr. G
@Jelena
Svaka čast. Jedna ste od retkih domaćica koja zna kako se ispravo kuva slatko od šljiva. Danas, kad pomenem kreč u kojem šljive odstoje, većina žena me napravi ludom.
Podelite komentar
Slavica
A gde da kupimo secer?
Podelite komentar
Mira
A limuntus....????? ..
Podelite komentar
Саша
💜🍑
Podelite komentar