Slatko od šljiva po bakinom receptu: Neodoljivo miriše i ukusom vraća u detinjstvo

 

Komentari

  • Jelena

    21. avgust 2022. | 15:26

    Da ste stvarno pitali bake koje su dobre domaćice, znali biste da se šljive, nakon što se očiste, drže oko pola sata u rastvoru kreča, a nakon toga se dobro operu, izvade se koščice, ne seku se, već se tako cele kuvaju!

    Podelite komentar

    • 22. avgust 2022. | 02:44

      Dr. G

      @Jelena

      Svaka čast. Jedna ste od retkih domaćica koja zna kako se ispravo kuva slatko od šljiva. Danas, kad pomenem kreč u kojem šljive odstoje, većina žena me napravi ludom.

      Podelite komentar

  • Slavica

    20. avgust 2022. | 21:38

    A gde da kupimo secer?

    Podelite komentar

  • Mira

    20. avgust 2022. | 14:50

    A limuntus....????? ..

    Podelite komentar

  • Саша

    20. avgust 2022. | 11:24

    💜🍑

    Podelite komentar