Planinski doručak: Napravite zlatiborsku komplet lepinju, sa malim dodatkom
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Maja
Na insistiranje supruga, nas petoro je u par navrata, na razlicitim poznatim mestima narucilo ovaj specijalitet i niko nije pojeo. Svima je bilo previse masno. Do mucnine. Dakle, nije za svakoga!
Jelena
Sve super, samo pretop je??
Uzicanka
E svašta, komplet lepinja sa paprikom i tvrdim sirom 🤣🤣🤣 redakcija je kreativna 😉😉😉 original komplet lepinja je sa kajmakom (po mogucstvu starim kajmakom), jaje i pretop. To je to i nema tu šta da se dodaje i oduzima.