≫ 

Planinski doručak: Napravite zlatiborsku komplet lepinju, sa malim dodatkom

 ≫ 

Pre nego što se zatrčite u kuhinju, upamtite - nema komplet lepinje bez pretopa

Komentari

  • Maja

    8. septembar 2022. | 14:09

    Na insistiranje supruga, nas petoro je u par navrata, na razlicitim poznatim mestima narucilo ovaj specijalitet i niko nije pojeo. Svima je bilo previse masno. Do mucnine. Dakle, nije za svakoga!

    Podelite komentar

  • Jelena

    6. septembar 2022. | 08:50

    Sve super, samo pretop je??

    Podelite komentar

    • 6. septembar 2022. | 10:10

      Ja

      @Jelena

      "Moča" ili ona masnoća koja ostane od pečenja praseta

      Podelite komentar

  • Uzicanka

    6. septembar 2022. | 08:08

    E svašta, komplet lepinja sa paprikom i tvrdim sirom 🤣🤣🤣 redakcija je kreativna 😉😉😉 original komplet lepinja je sa kajmakom (po mogucstvu starim kajmakom), jaje i pretop. To je to i nema tu šta da se dodaje i oduzima.

    Podelite komentar