Recept za bundevaru: Ovako su je spremale naše bake

   ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Obozavateljka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Iris

    03. decembar 2023 | 10:04

    Ne razumem. Po šest kora na tri rolat...s tim da se ulje stavlja samo na treću koru?! Znači na jedan rolat ide šest kora? ...i nauljim samo dve...ili?

  • Obozavateljka

    17. septembar 2022 | 12:30

    Moja baka je zvala “dulecara”i naravno pravila je od razvucenog testa. Bio je to ukusan slatkis iz mog detinjstva.Moram da dodam da je brasno bilo od naseg zita a “beli dulek “iz nase njive.

  • Lovac

    17. septembar 2022 | 10:59

    Nase bake su testo rastezale nisu imale kupovne kore.