≫ 

Recept za bundevaru: Ovako su je spremale naše bake

 ≫ 

Miris kom nećete moći da odolite

Komentari

  • Iris

    3. decembar 2023. | 10:04

    Ne razumem. Po šest kora na tri rolat...s tim da se ulje stavlja samo na treću koru?! Znači na jedan rolat ide šest kora? ...i nauljim samo dve...ili?

    Podelite komentar

  • Obozavateljka

    17. septembar 2022. | 12:30

    Moja baka je zvala “dulecara”i naravno pravila je od razvucenog testa. Bio je to ukusan slatkis iz mog detinjstva.Moram da dodam da je brasno bilo od naseg zita a “beli dulek “iz nase njive.

    Podelite komentar

  • Lovac

    17. septembar 2022. | 10:59

    Nase bake su testo rastezale nisu imale kupovne kore.

    Podelite komentar

    • 17. septembar 2022. | 12:54

      Xy

      @Lovac

      Upravo tako. Kakve bake i kupovne kore. Nespojivo. Čak su i za baklavu ručno razvlačile kore.

      Podelite komentar

  • Miko

    17. septembar 2022. | 10:37

    Pita sa tikvom su je zvale bake a po novokonponovanom slengu bendevara pa jos i akcenat kada otegnes onda nemas pojma o cemu se radi.

    Podelite komentar