Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Karlota
Uf jest' joj bum. Nismo svi tako svileni. Moje babe baba kad ode leti rodbini u Liku uvek je po povratku pricala kako tamo neke tetke drze u teglama u masti komade pecenog mesa koje je jako ukusno.
boky
koja budalastina kuvajte na nizoj temperaturi. pa kuvati mozes na temperaturi od 100 stepeni. kakva je to niza temperatura,
Radoslav Milutinov
Moja pokojna baka bi pečeno meso poređala u zemljane ćupove i zalila istopljenom mašću, pa u špaiz (ostavu), na police, na tamno i suvo (provetreno). Ne znam koliko može dugo da se održi, ali sigurno duže od sirovog mesa u tegli. Ovo može biti savet za meso iz zamrzivača ako ostane bez struje.