Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Tea
Mnogo zavisi od sporeta i jacine struje tokom pecenja,stalno pravim isto i nije uvek vazdusasta.
Podelite komentar
Biljka
Ja pecem kore, pravim ih sama. Moja baka je te kore zvala obge u Sumadiji. Pecem ih u tiganju, a onda slazem jednu preko druge i cuvam za gibanicu kada hocu da.pravim. Mogu da se peku i u plehu. Zavisi koliko zelis velicinu. Prave se jednostavno. Mlaka voda, brasno, malo soli i tanji se oklagijom sto vise. Ja ih tanjim da budu velicine pleha, ili tiganja jer nemam sporet na drva. Moraju da budu malo tvrdje kao za palacinke, ali da se tanje oklagijom. Filujem uh isto kao u vasem receptu. Mnogo ukusnuje i lepse. Pozdrav!
Podelite komentar