Ništa lepše od oblande: Starinski recept za poslasticu koju ćete napraviti za tili čas

Od svega nekoliko sastojaka napravite kolač koji vole sve generacije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Miloske
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dragana N

    24. februar 2023 | 18:29

    Najbolje oblande su sa filom od 1,5 litara mleka i 1 kg secera, sa jednim margarinom. Ušpinovati do gustine tecnog meda i kad se prohladi dodati margarin i filovati. To su prave oblande, a sve ostalo su varijacije na istu temu.

  • Miloske

    19. februar 2023 | 01:32

    Zapravo se kaže oblatne al nema veze

  • Gaga

    17. februar 2023 | 10:04

    Mrzim oblande! Najgluplji kolač ikada smišljen