Ništa lepše od oblande: Starinski recept za poslasticu koju ćete napraviti za tili čas
Od svega nekoliko sastojaka napravite kolač koji vole sve generacije
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Dragana N
Najbolje oblande su sa filom od 1,5 litara mleka i 1 kg secera, sa jednim margarinom. Ušpinovati do gustine tecnog meda i kad se prohladi dodati margarin i filovati. To su prave oblande, a sve ostalo su varijacije na istu temu.
Podelite komentar
Miloske
Zapravo se kaže oblatne al nema veze
Podelite komentar
Gaga
Mrzim oblande! Najgluplji kolač ikada smišljen
Podelite komentar