Sladak mladi kupus na starinski način: Recept za omiljeno jelo "na kašiku"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jedna bakica

    26. april 2023 | 10:42

    Juče sam pravila mladi kupus na starinski način. Prvo sam izdinstala dve, na veće komade, isečene vratne krmenadle. Posle toga dodala veliku glavicu iseckanog crnog luka, dve šargarepe, koren peršuna i veću krišku celera. Naravno sve sitno iseckano. Nakon petnaestak minuta dodala sam isečenu manju glavicu kupusa i dva krompira isečena na veće kriške. Malo posolila. . Kad se kupus malo slegao nalila vrelom vodom i ostavila da se kuva. Pred kraj kuvanja dodala 4 čena seckanog belog luka i pola litre kuvanog paradajza. Kad imam, dodam svež paradajz, umesto kuvanog. Na samom kraju dodam još soli i začine po ukusu. Prste da poližete.

    Podelite komentar