Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Jedna bakica
Juče sam pravila mladi kupus na starinski način. Prvo sam izdinstala dve, na veće komade, isečene vratne krmenadle. Posle toga dodala veliku glavicu iseckanog crnog luka, dve šargarepe, koren peršuna i veću krišku celera. Naravno sve sitno iseckano. Nakon petnaestak minuta dodala sam isečenu manju glavicu kupusa i dva krompira isečena na veće kriške. Malo posolila. . Kad se kupus malo slegao nalila vrelom vodom i ostavila da se kuva. Pred kraj kuvanja dodala 4 čena seckanog belog luka i pola litre kuvanog paradajza. Kad imam, dodam svež paradajz, umesto kuvanog. Na samom kraju dodam još soli i začine po ukusu. Prste da poližete.
Podelite komentar