Recept za posnu sarmu oduševiće svakog gosta: Ukus je bolji nego što očekujete
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Igor Jovanović
U smešu treba dodati samljevenog šarana a nadimljene kosti od šarana redjati u lonac
Podelite komentar
Laza
Iznutrica od ribe je gorka i neupotrebljiva i ona se baca, ali zato se koristi smrznuti parcici sarana koji se tako smrznuti samelju u masini za meso da bi se kosti usitnile. A kao zamena za suva rebra, se pored sarmi dodaju parcad neke dimljene ribe pri ruci, pastrmke, skuse ili lososa.
Podelite komentar
Zoran Kg
O kakvoj se ovde ribljoj iznutrici radi? Iznutrica može biti od soma, a može i od beovice. Da li se ovde možda ne radi o ikri?
Podelite komentar