Iznutrica od ribe je gorka i neupotrebljiva i ona se baca, ali zato se koristi smrznuti parcici sarana koji se tako smrznuti samelju u masini za meso da bi se kosti usitnile. A kao zamena za suva rebra, se pored sarmi dodaju parcad neke dimljene ribe pri ruci, pastrmke, skuse ili lososa.
Igor Jovanović
U smešu treba dodati samljevenog šarana a nadimljene kosti od šarana redjati u lonac
Podelite komentar
Laza
Iznutrica od ribe je gorka i neupotrebljiva i ona se baca, ali zato se koristi smrznuti parcici sarana koji se tako smrznuti samelju u masini za meso da bi se kosti usitnile. A kao zamena za suva rebra, se pored sarmi dodaju parcad neke dimljene ribe pri ruci, pastrmke, skuse ili lososa.
Podelite komentar
Zoran Kg
O kakvoj se ovde ribljoj iznutrici radi? Iznutrica može biti od soma, a može i od beovice. Da li se ovde možda ne radi o ikri?
Podelite komentar