Pripremite savršeni gulaš: Meso se samo razdvaja, a ukus je za visoku ocenu

M. P.
M. P.  

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Drug Pišta

    27. januar 2024 | 11:54

    Pozdrav! Ja kao mađar znam kako se pravi pravi gulaš, a mogu reći da vaš recept nije tradicionalni gulaš. Meso juneći vrat ili plećka, nikako but jer će ostati tvrdo. Sok od paradajza ne treba uopšte, umesto toga 1 sveža crvena ili zelena paprika koja NIJE kiselog ukusa. Aleva paprika se ne dinsta sa lukom jer će biti gorak, nego posle 2 sata kuvanja se stavi. Ostalo što ste naveli je uglavnom to... Srećno

    Podelite komentar