Pozdrav! Ja kao mađar znam kako se pravi pravi gulaš, a mogu reći da vaš recept nije tradicionalni gulaš.
Meso juneći vrat ili plećka, nikako but jer će ostati tvrdo.
Sok od paradajza ne treba uopšte, umesto toga 1 sveža crvena ili zelena paprika koja NIJE kiselog ukusa.
Aleva paprika se ne dinsta sa lukom jer će biti gorak, nego posle 2 sata kuvanja se stavi.
Ostalo što ste naveli je uglavnom to...
Srećno
Drug Pišta
Pozdrav! Ja kao mađar znam kako se pravi pravi gulaš, a mogu reći da vaš recept nije tradicionalni gulaš. Meso juneći vrat ili plećka, nikako but jer će ostati tvrdo. Sok od paradajza ne treba uopšte, umesto toga 1 sveža crvena ili zelena paprika koja NIJE kiselog ukusa. Aleva paprika se ne dinsta sa lukom jer će biti gorak, nego posle 2 sata kuvanja se stavi. Ostalo što ste naveli je uglavnom to... Srećno
Podelite komentar