Ovako spremljenoj proji niko ne može da odoli: Tradicionalan recept koji pamte generacije
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Neki
Moja proja: 2 parceta sira izmrvviti,dodati 15 kasika belog projinog brasna,, 1 prasak za pecivo,3 jajeta umutiti viljuskom,dodati u smesu,solju za belu kafu kisele vode,,2 kašike supene ravnee"griza, soli po ukusu ,ako je mnogo gusto dodati malo pavlake illi jjogurta,kad je masa napravljena izruciti u sud ovblozen pek papirom. Zagrejati pecnicu na 200,pa uneti sud i smanjiti nsa 150 stepeni.probossti nozem ako ne ostaje trag:" torta" je gotova.
Gordana
U "tradicionalnu proju" ne idu ni jaja ni mleko vec samo kukuruzno brasno,mast i voda.I malo soli.Milion sam puta jela tu proju kod tradicionalnih,srpskih. domacica,zato znam.