ŠTA TO JEDEMO: U viršlama ima svega osim mesa!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Nemanja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivana

    05. februar 2015 | 11:25

    Da li neko stvarno misli da su preradjevine zdrave za jelo,da se virsle i parizeri prave od mesa i da sto su proizvodi skuplji to su i kvalitetniji!Strasno.Pri samoj pomisli na navedene proizvide okrece mi se zeludac,ne treba previse polemisati o takvoj hrani jednostavno je ne treba ni kupovati jer da budemo iskreni bolje je jesti i g...a nego ovo sto nam prodaju,zive otrove.Najbolje je jesti povrce i proizvode od povrca i za dorucak rucak i veceru nego gore navedeno.Jer ako dajete pare za hranu bolje je da kupujete zdrave namirnice za vas organizam.Za takvo djubre od hrane ipak su prevelike cene,ako me razumete,uopste i ne znam gde se pa to djubre i naplacuje ipak je to za bacanje.

  • Nemanja

    15. april 2014 | 18:17

    Jedine virsle u kojim ima mesa su Vudi, one su i najlepse.

  • Afrodita

    18. oktobar 2013 | 04:44

    Samo onaj ko je radio u klanici ili mesari zna kakva sve g***a jedemo, a ima ih dosta.