ŠTA TO JEDEMO: U viršlama ima svega osim mesa!

Komentari

  • Ivana

    5. februar 2015. | 11:25

    Da li neko stvarno misli da su preradjevine zdrave za jelo,da se virsle i parizeri prave od mesa i da sto su proizvodi skuplji to su i kvalitetniji!Strasno.Pri samoj pomisli na navedene proizvide okrece mi se zeludac,ne treba previse polemisati o takvoj hrani jednostavno je ne treba ni kupovati jer da budemo iskreni bolje je jesti i g...a nego ovo sto nam prodaju,zive otrove.Najbolje je jesti povrce i proizvode od povrca i za dorucak rucak i veceru nego gore navedeno.Jer ako dajete pare za hranu bolje je da kupujete zdrave namirnice za vas organizam.Za takvo djubre od hrane ipak su prevelike cene,ako me razumete,uopste i ne znam gde se pa to djubre i naplacuje ipak je to za bacanje.

    Podelite komentar

  • Nemanja

    15. april 2014. | 18:17

    Jedine virsle u kojim ima mesa su Vudi, one su i najlepse.

    Podelite komentar

  • Afrodita

    18. oktobar 2013. | 04:44

    Samo onaj ko je radio u klanici ili mesari zna kakva sve g***a jedemo, a ima ih dosta.

    Podelite komentar

  • Bond

    18. oktobar 2013. | 01:04

    Da te preradjevine moj pas nece da jede. Zato sto ima jaci njuh. A mi ljudi svinje pa jedemo

    Podelite komentar

  • Odvratno

    18. oktobar 2013. | 01:04

    Treba to malo bolje "izreklamirati" da ljudi znaju šta u stvari kupuju, ili zabraniti, pa strožije kontrolisati... A to sa što neko reče da uvek kupuje belo meso, nije ni to baš bezazleno... Naime, jedan sitniji uvoznik je prodavao samo leve(ili desne, ne mogu da se setim) batake, jer su se u one druge ubrizgavali hormoni za prži rast pilića... U Maxi-ju sam kupio zapakovano belo meso, kada sam ga spremao zasmrdeo mi se ceo stan, što nije slučaj kada moji na selu uzmu 20ak malih pilića, pa ih odhrane i zakolju... Studiram prehrambenu tehnologiju, još uvek ne znam puno o aditivima, ali čim na deklaraciji vidim više oznaka "E i trocifreni broj" ne kupujem, sem ako mi je neophodno...

    Podelite komentar

  • Namcor

    17. oktobar 2013. | 22:09

    Znam slucaj gde su prodavac svinja i uzgajivac pilica odlicno saradjivali: Prvi je hranio svinje otpadom od zaklanih pilića. Svinjsko meso je bilo skoro plavo.Dok ga nisu provalili,pa su njega oplavili,i to dobro. A sta nam sve velike klanice pakuju,mislim da je to za horor.

    Podelite komentar

  • Ћоми Ваљевац

    17. oktobar 2013. | 16:32

    Владо * можда није хтео зазубице да ти прави! :Д

    Podelite komentar

  • JA

    17. oktobar 2013. | 16:26

    Naravno da tu ima svega osim mesa. Zato i zaradjuju dobro. Isto se i u pljeskavici svasta nalazi, zato uvek narucujem belo meso...tu bar znam da ne mogu da se zeznem. I moj pas takodje nije hteo da jede "meso" od Matijevica...jasno je da tu ima svega osim mesa, nanjuse zivotinje dobro. Znam i meni da su se zgrozile njihove cajne kobasice, i ostalo...ukus je bas zestoko varirao, a poslednji put kad sam jeo nesto od njih, kao da sam jeo samu mast...odvratno...

    Podelite komentar

  • Vlada

    17. oktobar 2013. | 14:35

    Pre par dana, za dorucak skuvam 4 virsle. Pojedem 3 ipo i onaj ostatak cetvrte dam psu, on pomirise i pogleda onako, samo sto mi ne kaze: "sta si mi dao ova _ovna da jedem" Odneo je 50-ak metara, nije pojeo

    Podelite komentar