Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Ivana
Da li neko stvarno misli da su preradjevine zdrave za jelo,da se virsle i parizeri prave od mesa i da sto su proizvodi skuplji to su i kvalitetniji!Strasno.Pri samoj pomisli na navedene proizvide okrece mi se zeludac,ne treba previse polemisati o takvoj hrani jednostavno je ne treba ni kupovati jer da budemo iskreni bolje je jesti i g...a nego ovo sto nam prodaju,zive otrove.Najbolje je jesti povrce i proizvode od povrca i za dorucak rucak i veceru nego gore navedeno.Jer ako dajete pare za hranu bolje je da kupujete zdrave namirnice za vas organizam.Za takvo djubre od hrane ipak su prevelike cene,ako me razumete,uopste i ne znam gde se pa to djubre i naplacuje ipak je to za bacanje.
Podelite komentar
Nemanja
Jedine virsle u kojim ima mesa su Vudi, one su i najlepse.
Podelite komentar
Afrodita
Samo onaj ko je radio u klanici ili mesari zna kakva sve g***a jedemo, a ima ih dosta.
Podelite komentar