• 1

Rijana je objavila prve fotografije i snimak svoje bebe: Smeh njenog mališe obišao je svet

Rijana i ASAP su šest meseci krili svog dečaka

  • 1

Nakon nekoliko meseci skrivanja svog prvorođenog deteta podalje od medija i javnosti, Rijana je iznenadila fanove podelivši njegove fotografije tokom vikenda. Čak je objavila slatki video svoje bebe na TikToku, što je ujedno i njen prvi post na ovoj platformi.

Ovaj debi na društvenim mrežama dešava se šest meseci nakon što je Rijana u maju dobila dečaka sa muzičarem ASAP Rokijem.

Prema Džejsonu Liju iz "Hollywood Unlocked", Rijana je donela odluku da objavi fotografije svog deteta nakon što su paparaci uspeli da dobiju "neovlašćene fotografije" bebe i "planirali da ih objave".

Par je sa svojim dečakom bio prisutan na fotografisanju u petak popodne u Malibuu, gde su nosili odgovarajuću crnu odeću i opuštali se pored obale sa snimateljskom ekipom i produkcijskim timom u pripravnosti, a fotografije je objavio TMZ.

Rijana je dalje preuzela kontrolu nad objavljivanjem fotografija svog sina, podelivši nešto više o svom njemu u svom prvom TikTok videu. Pod natpisom "hakovano", klip prikazuje bebu kako se smeje dok se vozi u svom auto-sedištu, pokušavajući da se dočepa maminog telefona. Može se čuti kako se Rijana smeje u pozadini dok njena beba očajnički pokušava da ugrize njen uređaj.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba

Komentari

  • Leonida

    21. decembar 2022. | 20:05

    As Soon As Possible. Divno ime, prezime sta li je. Bas su zanimljivi takvi kakvi su. Mozda i dete da nazovu FYou, ili FOff.

    Podelite komentar