• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li ste znali da beba može da vam uradi ovo tokom trudnoće? Na ovakve stvari vas niko nije upozorio

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Em Sara je postala viralna nakon što je podelila brutalno iskustvo tokom trudnoće za koje nikada nije znala da je moguće dok joj se upravo to nije i dogodilo

  • 0
Trudnica doktor bolnica Foto: Shutterstock

Jedna trudnica postala je "viralna" nakon što je podelila svoje iskustvo za koje nikada nije čula da je moguće da se dogodi tokom trudnoće - sve dok se njoj nije desilo.

Em Sara poznata je na društvenim mrežama po svojim objavljivama video zapisa o zdravoj ishrani, dok pokušava da svede na minimum komplikacije sa šećerom u krvi tokom trudnoće. Međuti, ova buduća mama iz okruga Orindž, ostavila je druge žene zaprepašćene kada ih je upozorila na još jednu komplikaciju tokom drugog stanja za koju nije mislila ni da je moguća - sve dok joj se nije dogodila.

- Da li ste znali da dok ste trudni, vaša beba može da vam izbije rebra i da ih slomi, a zatim da nastavi da ih udara tokom trudnoće? - upitala je ona u video snimku koji je prikupio 206.000 lajkova: - Upravo to mi se desilo, i ne možete ništa da uradite povodom toga jer imate jaku, zdravu bebu – hvala Bogu – koja ima jake noge i treba da napravi sebi više prostora.

@eats.with.em so all of this to say: i made this new account specifically for high protein, nutrient dense recipes & meal inspiration because honestly it was really tough figuring out what to eat my first time around with gestational diabetes! Also, women are absolute powerhouses. #pregnancy #gestationaldiabetes ♬ original sound - eatswithem

Kako kaže, beba je nemilosrdno odlučila da proširi svoj životni prostor.

- Beba samo izbaci donja rebra i polomi ih da bi napravila još prostora. A to zaista boli. I onda samo nastavi da ih šutira - opisala je trudnica koja se već bori sa gestacionim dijabetesom, vrstom koji se razvija tokom trudnoće i obično povlači nakon porođaja.

Korisnici društvenih mreža ostali su užasnuti njenim iskustvom.

- Isto mi se dogodilo i bilo je tako bolno, a doktor je samo rekao "Da, i?" - ispričala je jedna porodilja, dok se druga trudnica naglasila, upravo zbog toga što o ovakvim situacijama nema puno informacija: - Mislim da ljudi ne shvataju koliko su ovakvi video snimci informativni. Pomaže vam da se pripremite.

Neki su se i našalili.

- Treba mi devojka sa spiskom - napisala je jedna devojka, aludirajući na drugi video žene koja je postala viralna nakon što je objavila svoju listu razloga zbog čega ne želi da ima decu, prenosi "Mirror".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Slađa Alegro: Zbog trombofilije, morala sam na carski rez

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba