VEŽBANJEM DO ZDRAVLJA: Besplatni časovi na Sajmu fitnesa

Želita da naučite da živite zdravo i steknete naviku vežbanja? Posetite Međunarodni sajam fitnesa u Belexpocentru, gde vas očekuju profesionalni treneri, stručnjaci u oblasti medicine, ali i mnogo dobro zabave

  • 0

Jedan od najvažnijih događaja u fitnes industriji je pred nama! U Belexpocentru od 17. do 19. maja održaće se treći po redu Međunarodni sajam fitnesa, wellnessa i zdravog života, pod nazivom "Mivela Wellfit".

Cilj manifestacije je upoznavanje zdravog života, fitnes i wellnes klubova, podizanja nivoa svesti o zdravlju, kulturi vežbanja, kao i dobra zabava. Posetioci će biti u prilici da iz prve ruke saznaju najnovije informacije u oblasti vežbanja, ishrane, nacionalnim zdravstvenim uslugama i dostupnim proizvodima.

Kako su organizatori najavili, na Mivela Wellfitu će se predstaviti intruktori i treneri renomiranih fitnes centara, a očekuje se da će ga ove godine posetiti nekoliko hiljada vežbača iz čitave zemlje i regiona. Sajam će biti otvoren, kako za profesionalne vežbače, tako i za početnike. Posetioci će moći da izvrše provere zdravstvenog statusa, dobiju savete za vežbanje, pogledaju prezentaciju kuvanja zdrave hrane na zabavan i ukusan način, i učestvuju u različitim nagradnim igrama.

Pored besplatnih lekcija zumbe, nastupa profesionalnih trenera, DJ žurke i ostalih iznenađenja koja vas na sajmu očekuju, manifestacija će imati i humanitarni karakter.

Pod sloganom "Zajedno za Veljka", posetioci će biti u prilici da  daju svoj doprinos  i na taj način pomognu malom Veljku Vukićeviću, kome su materijalna sredstva neophodna kako bi se što pre izvela transplatacija bubrega u inostranstvu.

Sajam će okupiti brojne izlagače koji zdravstvenim temama pristupaju sa različitih aspekata: distributeri opreme, farmaceutske kuće, proizvođače dodataka ishrani, privatne zdravstvene i rehabilitacione ustanove, osiguravajuće kuće, predstavnike iz brojnih delatnosti bliskih zdravlju i lepoti kojima je cilj zdravlje i bolji kvalitet života. Izlagači će predstaviti zdravu hranu i napitke, prirodnu kozmetiku, fitness i wellness centre, i sve ostale aktivnosti povezane sa zdravljem.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA