Ima 38 godina, petoro dece i telo o kom mnogi sanjaju: Tvrdi kako joj pomaže samo ova dijeta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored ishrane, Danijel svaki dan vozi bickl i radio kardio vežbe

Danijel Lojd (38), bivša mis Velike Britanije, majka je petoro dece i dokaz da se uz volju, trud i disciplinu sve može. Ona je u novembru prošle godine na svet donela ćerkicu i nije krila da je nastavila da se goji i posle porođaja.

- Ugojila sam se više u toku božičnog perioda nego kad sam bila trudna. Kada sam to shvatila, odmah sam počela da uvodim promene u svoj život - kaže ona.

Prema njenim rečima, jedno jutro je ustala i odlučila da to bude dan kada će njema transformacija da počne.

- Uvek počinjem sa keto dijetom, jer mi ona najviše odgovora. Volim da jedem meso i unosim proteine, te je to idealan dijeta za mene - otkrila je Danijel.

Pored toga što jede samo određene namirnice, Danijel je otkrila da svako jutro vozi bickl i radi kardio vežbe. Ona često objavljuje slike iz teretane, da bi, kako kaže, motivisala sve mame i ljude da počnu sa zdravim načinom života.

Danijel je čak započela desetodnevni izazov na svom "Instagram" profilu. Ona je svaki dan objavljivala šta jede i kako trenira, a to je podstaklo mnoge njene pratioce da joj se pridruže u mršavljenju.

- Smršala sam 2,5 kilograma za samo deset dana. To je odličan rezultat - rekla je ona.

Da i dalje trenira i vodi računa o ishrani dokazuju fotografije od danas. Danijel je fotografisana u "louis vuitton" kupaćem kostimu kako uživa u porodičnom putovanju u Dubaiju. Izvajane noge i trubušnjaci ne odaju da je Danijel rodila čak petoro dece, a kako je nedavno izjavila, planira i šesto.

(Ona.rs)