Bizaran način ishrane Šanaje Tvejn: Kantri zvezda otkrila da ona ne jede svoju hranu

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Postoji mnogo trikova i saveta koje će ljudi usvojiti u pokušaju da ostanu mlađi - ali poznata pevačica ide korak predaleko da bi održala mladalački izgled

Šanaja Tvejn / Foto: Shutterstock

Svi tražimo trikove za lepotu koji nam pomažu da zadržimo mladalački izgled - ali da li biste otišli ​​toliko daleko da pijete svoju hranu?

Kantri zvezda Šanaja Tvejn priznala je da je njena tajna mladalačkog izgleda u tome što ona ne jede svoju hranu. Ona hranu blendira i - pije.

Ova tečna dijeta je nešto u šta se 58-godišnja muzičarka zaklinje kao deo njenog rituala pre nastupa i izbegavanje potencijalne nadutosti pre nego što izađe na scenu za nastup.

Međutim, prema stručnjacima za ishranu, ovo možda i nije najzdraviji način konzumiranja hrane, jer bi to moglo da znači da hrana gubi vitalne hranljive materije i proteine ako se ne žvaće.

- Pijem samo tečnost ceo dan. Ja pijem svoju hranu, i tako je mešam. Puno mešanog spanaća i borovnica - izjavila je ona, kako prenosi "Mirror".

Međutim, nutricionista Ranija Bataineh, upozorava da bi zbog ove djete Šanaji mogli ozbiljno da nedostaju proteini, ukoliko ne dodaje proteinski prah u svoje šejkove.

- Nedostajali bi joj hranljivi sastojci iscrpljivanjem, eliminacijom ili ograničavanjem bilo koje grupe hrane - ističe nutricionista i dodaje da bi Šania trebala da bude "fokusirana" na konzumiranje adekvatnih proteina, ugljenih hidrata i zdravih masti, kao i mikronutrijenata kao što su vitamini i minerali: - Neuravnotežena tečna hrana može negativno da utiče na gustinu kostiju, mišićnu masu, varenje i nivo holesterola.

(Ona.rs)