Ko je mršaviji, Kejt ili Vilijam: Na društvenim mrežama kruži pitanje "ko je ovde bio na hemioterapiji"

O. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj bračni par ne prestaje da izaziva reakcije

Foto: Andrew Parsons / Zuma Press / Profimedia

Princeza Kejt Midlton i princ Vilijam ne prestaju da izazivaju komentare. Od kada se princeza u januaru  naglo povukla iz javnosti, pa posle objavila da boluje od kancera, stvari se ne stišavaju. Od priča da je uzrok svemu prevara i spasavanje od razvoda, sada se na društvenim mrežama sve više dovodi u pitanje čak i bolest same princeze.

Svi su jedva čekali da se Kejt pojavi posle duge pauze, a nakon što je zablistala na Vimbldonu, sve je oduševilo kako se princeza oporavila. Tema je jedino bila njena mršavost, a sada ju je u tome zamenio Vilijam.

Fotografije princa na Paradi suverena u ime Njegovog veličanstva kralja Čarlsa III, snimljene 12. septembra svedoče tome da je princ izgubio na kilaži, a onda su počei da se nižu nemilosrdni komentari.

Foto: Andrew Parsons / Zuma Press / Profimedia

To je bio povod da glasine počnu i X zajednica ne miruje. "Vilijam izgleda kao da je prošao kroz hemioterapiju, a ne Kejt", jedan je od komenttara, a prate ga zamerke da Kejt izgleda isuviše dobro za nekoga ko je prošao hemioterapiju.

Video koji je princeza objavila nakon terapija kao da je bio previše idiličan, te javnost ne oprašta mogućnost skrivanja istine. Pitaju se otkud princeza bez podočnjaka, flastera od igala, a zašto pak Vilijam izgleda tako slabo?

Nemiri koji su se nastanili u kraljevskoj porodici u poslednjih pola godine očigledno ostavljaju veliki utisak na javnost, željnu novih informacija o jednom od najpopularnijih parova sveta.

(Ona.rs)