Najzgodnija žena na svetu je na pragu 60. i jede sve što poželi: Ima devojačku liniju, ovako joj uspeva

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Ja ne pravim nikakve čudne zelene napitke ni šejkove!

Činjenicu da i dalje ima liniju kao devojka, Elizabet Harli objašnjava jednostavnim pravilom: "Ne jedem brzo, ne jedem puno, ne jedem često i ne jedem kasno".

Čak i sa 59 godina, britanska zvezda nastavlja da održava svoju odavno stečenu slavu fatalne lepotice. Magazin "Maxim" ju je proglasio za broj jedan na njihovoj listi 100 najseksepilnijih žena na svetu.

A svi se pitaju kako i dalje imaju liniju 20-godišnjakinje?

Glumica jede male obroke, vrlo temeljno žvače svaki zalogaj i rano večera.

"Ja ne pravim nikakve čudne zelene napitke ni šejkove", kaže Elizabet. "I ne uzimam bilo kakve suplemente osim ukoliko mi analiza krvi ne pokaže nedostatak nekog vitamina ili suplementa."

Zgodna glumica kaže da jede baš sve, ali ono što može da se spremi u njenoj kuhinji, od namirnica koje sama nabavi.

- Ne možete izgledati dobro ako niste zdravi, a ishrana igra veliku ulogu. Ne možete pušiti i konzumirati previše alkohola. Svi imamo teške momente u životu, ali važno je da ostanemo pozitivni i angažovani. Čini se da bes ne ide ruku pod ruku sa zdravljem - izjavila je jednom prilikom.

Harli se takođe drži podalje od nekoliko važnih stvari. Ona je objasnila u intervjuu za "Sunday Times" u septembru 2021. godine sledeće:

"Nisam jela prerađenu hranu 100 godina. Ne jedem slatkiše, pijem malo alkohola, ne pušim, ali duboko žalim što sam jednom to uradila. Naučila sam da jedem manje i ne tako kasno. Mislim da je jedna od najtransformativnijih stvari koje sam uradila jeste što povrće ili voće zauzimaju 50 odsto onoga što jedem. Ako za doručak doručkujete parče tosta, uzmite i jabuku ili neko povrće".

Dok je Elizabet Harli sticala ime u glumi, ona se takođe upustila u modu, lansirajući sopstvenu liniju kupaćih kostima. Ona često prikazuje svoje najnovije dizajne na "Instagramu", a sama sebi je najbolja reklama. Iz fotografija u galeriji jasno vam je i zašto.

(Ona.rs/Woman's Health)