Budi sebi prioritet u SC Stadion

A. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Foto: Promo/ SC Stadion

Oktobar je Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke, tim povodom šoping centar Stadion želi da vas inspiriše da postanete svesni važnosti brige o sebi.

Pridružite nam se u subotu 19. oktobra na edukativnom i motivacionom događaju Budi sebi prioritet od 16.00 do 20.00 časova na nivou 0, posvećen zdravlju, prevenciji, samopomoći i podršci.

U prvom delu događaja od 16.00 časova deca i odrasli biće u prilici da saznaju više o značaju simbola "Pink Ribbon", koji predstavlja globalnu borbu protiv raka dojke. Tokom kreativne radionice Život u ružičastom, učesnici će izrađivati roze trake u obliku privezaka i narukvica, predvođeni Kristinom Fogl, strukovnim vaspitačem.

Nakon kreativne radionice od 17.30 časova sledi panel Budi sebi prioritet sa inspirativnim govornicama Anom Dornik i Majom Zakarija koje će pomoći da se fokusirate na svoje zdravlje i blagostanje. Naučite kako briga o sebi pozitivno utiče na prevenciju malignih bolesti, kao i praktične alate kako biste ostale zdrave i srećne. Pored toga, prisustvujte interaktivnim radionicama tokom kojih ćemo diskutovati o povezanosti emocija i fizičkog zdravlja, gde ćete biti u prilici da naučite tehnike samopomoći.

Iskoristite priliku da upoznate i čujete značajne savete za poboljšanje života od Ane Dornik, žene koja je preživela karcinom dojke, svoj put i iskustvo pretočila u knjige, osnivačice udruženja "Žena uz ženu", članice Upravnog odbora Foruma pacijenata Srbije, NLP mastera i motivatora. Dolazi nam i Maja Zakarija, konsultant u oblasti integrativnog onkološkog lečenja i autorka prvog video vodiča kroz onkološko lečenje.

Tokom trajanja događaja Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Stadion Medica, Galen pharm apoteka i dm drogerie markt pripremili su brojne poklone značajne za negu svake žene.

Naučite kako da uvek budete sebi prioritet!

Vidimo se 19. oktobra na dobro poznatoj adresi, Zaplanjska 32.

Program:

Subota, 19. oktobar

  • 16.00 – 17.30h Edukativna i kreativna radionica za decu i odrasle, Život u ružičastom
  • 17.30 – 20.00h Panel Ane Dornik i Maje Zakarija sa interaktivnim radionicama

(Ona.rs/PR)