"Tata i brat šetaju bez mene, sestra mi cepa knjige": Domaći ljutog devetogodišnjaka će vas zasmejati

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored simpatičnih odgovora, u komentaru se saznalo šta se zbilo "iza kulisa"

Foto: Shutterstock

Domaći zadaci i kontrolni u školskim klupama često izrode prave dečje "bisere" u odgovorima, i tako nas ponovo uvere koliko nevino i drugačije deca gledaju na svet.

Na mrežama se pojavila slika "ljutog devetogodišnjaka" koji je morao da ostane kod kuće i uradi domaći. Međutim, pitanja na koja je morao da odgovori bila su kao stvorena za njegovu situaciju.

"Opiši kako tvoja porodica, najčešće, provodi zajedničko slobodno vreme", glasio je jedan zadatak,  a evo i iskrenog odgovora:

- Zajedničko vreme provodimo tako što šetaju bez mene...

Sledeći zadatak bio je da navede kako svaki član porodice koristi svoje slobodno vreme, a devetogodišnji dečak kratko i jasno je opisao situaciju:

- Tata i brat šetaju bez mene, sestra mi cepa knjige, majka me bije, a ja učim. 

Mnogi su se smejali na odgovore ovog vidno nezadovoljnog dečaka, koji je ostao da radi domaći, a jedan komentar otkrio je šta se tu zapravo dešavalo.

- Igrom slučaja, poznajem dete, i želim svima da budu "odbačeni" i "nevoljeni" kao on. Domaći zadatak je pisan u momentu kada je on morao ostati kod kuće da završi domaći, dok je stariji brat već uredno završio školske obaveze i imao je slobodno vreme za šetnju. 

(Ona.rs)