Dženifer Garner otkriva da su začini najvažniji u njenoj kuhinji, a evo i kako ih sama uzgaja
0
Vreme čitanja: oko 1 min.
Svako od nas ima omiljene začine u kuhinji, uglavnom one ekonomičnije koji se već kupuju gotovi.
Foto: Profimedia, Pixabay
Međutim, holivudska glumica Dženifer Garner kaže da bez začina ne bi mogla da živi, pa je nedavno otkrila na Instagramu da voli sama da uzgaja začine u bašti i potom koristi u pripremanju obroka.
Njena tri omiljena začina su ruzmarin, majčina dušica i origano, a evo i kako tačno ide procedura:
Nakon što odreže nekoliko grančica svežeg bilja, obesi ih naopako da se osuše. Dve nedelje kasnije, ruzmarin i majčina dušica biće spremni za raznolike kulinarske kreacije.
Origanu, s druge strane, treba najmanje 6 nedelja da se sasuši.
Video: Deset namirnica koje bi trebalo da prestanete da kupujete ako želite da uštedite novac
(Telegraf.rs)