Dženifer Garner otkriva da su začini najvažniji u njenoj kuhinji, a evo i kako ih sama uzgaja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svako od nas ima omiljene začine u kuhinji, uglavnom one ekonomičnije koji se već kupuju gotovi.

Foto: Profimedia, Pixabay

Međutim, holivudska glumica Dženifer Garner kaže da bez začina ne bi mogla da živi, pa je nedavno otkrila na Instagramu da voli sama da uzgaja začine u bašti i potom koristi u pripremanju obroka.

Njena tri omiljena začina su ruzmarin, majčina dušica i origano, a evo i kako tačno ide procedura:

Nakon što odreže nekoliko grančica svežeg bilja, obesi ih naopako da se osuše. Dve nedelje kasnije, ruzmarin i majčina dušica biće spremni za raznolike kulinarske kreacije.

Origanu, s druge strane, treba najmanje 6 nedelja da se sasuši.

Video: Deset namirnica koje bi trebalo da prestanete da kupujete ako želite da uštedite novac

(Telegraf.rs)