Saznali smo koji je najlakši način da se belo meso odvoji od pileta: Trikovi profesionalnog kuvara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za početak vam je neophadan oštar nož

Jedna od omiljenih namirnica u Srbiji je belo meso koje se može spremati na bezbroj načina.

Osim što su ukusna pileća prsa su jedan od najboljih izvora proteina. Samo sto grama pilećeg belog mesa ima 31 gram proteina, bez previše masti ili kalorija.

Nakon što odabere svežu piletinu potrebno je da belo meso odvojite od ostatka pileta.

Sve i da nikada niste tranžirali meso uz savete Ivana Čorbića, profesionalnog kuvara, pileći file ćete iseći za tili čas.

Detaljan postupak pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Otkoštavanje batka i karabataka je veoma jednostavno: Profesionalni kuvar vas uči
Video: Trikovi profisionalnog kuvara: Evo kako najlaške da odvojite batak i karabatak sa pileta

(Telegraf.rs)