Recept za kajgana sendvič: Zdrav, ukusan i hranljiv obrok za savršen početak dana
1
Vreme čitanja: oko 1 min.
Ovaj ne baš običan sendvič idealan je za prvi obrok u danu, jer ćete dugo imati osećaj sitosti
Foto: Shutterstock
Sendviči su mnogima omiljeni doručak i sigurno ste ih probali u mnogim varijantama. Međutim, recept za ovaj sendvič je nešto drugačiji, jer ćete uz njega i na poslu moći da bez osećaja gladi sačekate ručak.
Kajgana sendvič je zasitan, ukusan i hranljiv, a uz njega ćete dugo imati osećaj sitosti.
Sastojci:
- 4 jaja
- so i biber po ukusu
- 1 kašika putera
- 3 kašike krem sira
- 4 lista kačkavalja
- 8 listova mesnate slanine
- 4 lista zelene salate
- 4 koluta paradajza
- 8 kriški tost hleba
Priprema:
Umutite, posolite i pobiberite jaja. Na zagrejanom puteru ispržite jaja u tiganju par minuta. Sklonite sa vatre i u gotovu kajganu umešajte krem sir. Propržite slaninu.
Na krišku tosta stavite kajganu sa krem sirom, stavite preko kajgane list kačkavalja, dva lista pržene slanine, kolut paradajza, list zelene salate i prekrijte drugom kriškom tosta.
Vaš sendvič je gotov. Možete ga poslužiti uz jogurt.
Prijatno!
Video: Recept koji ćete obožavati: I od jaja može da se napravi pravi specijalitet
(Telegraf.rs)