Recept za kajgana sendvič: Zdrav, ukusan i hranljiv obrok za savršen početak dana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj ne baš običan sendvič idealan je za prvi obrok u danu, jer ćete dugo imati osećaj sitosti

Foto: Shutterstock

Sendviči su mnogima omiljeni doručak i sigurno ste ih probali u mnogim varijantama. Međutim, recept za ovaj sendvič je nešto drugačiji, jer ćete uz njega i na poslu moći da bez osećaja gladi sačekate ručak.

Kajgana sendvič je zasitan, ukusan i hranljiv, a uz njega ćete dugo imati osećaj sitosti.

Sastojci:

  • 4 jaja
  • so i biber po ukusu
  • 1 kašika putera
  • 3 kašike krem sira
  • 4 lista kačkavalja
  • 8 listova mesnate slanine
  • 4 lista zelene salate
  • 4 koluta paradajza
  • 8 kriški tost hleba

Priprema:

Umutite, posolite i pobiberite jaja. Na zagrejanom puteru ispržite jaja u tiganju par minuta. Sklonite sa vatre i u gotovu kajganu umešajte krem sir. Propržite slaninu.

Na krišku tosta stavite kajganu sa krem sirom, stavite preko kajgane list kačkavalja, dva lista pržene slanine, kolut paradajza, list zelene salate  i prekrijte drugom kriškom tosta. 

Vaš sendvič je gotov. Možete ga poslužiti uz jogurt.

Prijatno!

Video: Recept koji ćete obožavati: I od jaja može da se napravi pravi specijalitet

(Telegraf.rs)