Poslastice: Kakvu hranu jedete - gej ili strejt?

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Gej hrana" je navodno lakša, sadrži manje ugljenih hidrata i masti. Sve je dijetalno i aranžirano sa pažnjom, a ne prženo i nabacano na tanjir'' kaže Simon Donan u svojoj knjizi ''Gej muškarci se ne goje''

Kada je Mirel Đuilano 2005. objavila bestseler "Francuskinje se ne goje", milioni ljudi su bili očarani njenom idejom.

Simon Donan je iskoristio istu priču u svojoj novoj knjizi "Gej muškarci se ne goje", i u šaljivom odgovoru na prvi vodič, objasnio od čega se sve sastoji "gej hrana" i zašto su heteroseksulani muškarci skloniji nagomilavanju kilograma.

"Gej hrana" je navodno lakša, sadrži manje ugljenih hidrata i masti. Sve je dijetalno i aranžirano sa pažnjom, a ne prženo i nabacano na tanjir.

U jednom intervjuu za Njujork Tajms Donan je rekao: "Gej čips je pečen. Strejt čips je pržen".

Zadirući u polne stereoptipe priznao je da ima dosta strejt prijatelja i da su oni različite građe i kilaže.

"Na pamet mi pada reč "kršan "- to su oni koji jedu previše pečenja, odrezaka i grickalica. Donan veruje da se sva hrana može podeliti u dve kategorije - gej i strejt, a da je tajna dobre linije pridržavati se pomalo od obje.

"Ja ne živim na makaronima i salati", rekao je.

Makaroni su najveća gej gastronomska poslastica. Ako želite nekom da uništite karijeru, fotografišite ga kako kupuje makarone.

Oni koji žele da smršaju i održe dobru liniju kakvu imaju gej muškarci, trebaju da jedu salate s laganim prelivom, posno meso ili suši, a za dezert voće.

Grickalice su dopuštene samo u vidu suvog voća.

 

(telegraf.rs)