JAJA OTKRIVAJU KARAKTER: Barena jedu razvedeni, kajganu ljubitelji seksa
Omlet vole umereni, a poširana jaja moderni i oprezni. Pogledajte šta jaje u tanjiru govori o vašem karakteru
Može li hrana, tj. način na koji pripremate jaja za doručak otkriti vaš karakter?
Britanski naučnici tvrde da može i da jaje na tanjiru otkriva poreklo, status, ali i seksualni nagon pojedinca. Kako prenose ostrvski mediji, oni koji za doručak najradije jedu pržena jaja mahom su osobe sa velikim seksualnim apetitom, dok tvrdo kuvana jaja jedu ljudi koji su nemaštoviti i mlaki.
Poširana jaja
Ljubitelji poširanih jaja su, ako je suditi prema istraživanju sprovedenom na 1.200 ispitanika, moderne osobe koje paze na zdravlje i gastronomske trendove i srećniji su i zdraviji od ostalih. Najčešće ih jedu žene iz više srednje klase ili uglednijih porodica.
Bareno jaje
Jednostavno kuvano jaje za doručak će odabrati ljudi koji loše organizuju vreme i svoje obaveze. Često su nagle naravi, egocentrični i ne obraćaju previše pažnje na tuđe probleme, zbog čega su mahom razvedeni.
Omlet
Samodisciplina i suzdržanost su glavne odlike ljubitelja omleta sa različitim dodacima. Životni moto im je zlatna sredina, a često je reč o osobama koje nemaju decu i koje su pedantne.
Kajgana
Osobe sa dobrim seksualnim apetitom najčešće uživaju u jajetu na oku i umakanju hleba u žumance. Najčešće potiču iz radničkih porodica. A ako im dosadi jaje na oko, naručuju običnu kajganu.
(Telegraf.rs/Tanjug)