Kako da brzo i lako očistite ribu kao profesionalac: Pastrmka spremna za dalju pripremu za tili čas

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna je od glavnih sastojaka za današnji praznik

Pošto nam je danas poslednji posni dan Božićnog posta, a pritom pada na dan vikenda, domaćice imaju vremena da pripreme lepu i bogatu trpezu.

Ne treba napominjati da jela treba da budu posna, a najčešći izbor za glavnu namirnicu obično bude - riba.

Ukoliko ne želite da kupujete filete i slične proizvode, već da na tanjiru imate svežu spremljenu ribu, a pritom vam muči njeno čišćenje, onda je ovaj snimak baš za vas.

Snimili smo kratak postupak rada profesionalca koji nam je pokazao kako da za tili čas imate očišćenu ribu, u ovom konkretnom primeru pastrmku, posle koje će priprema ići mnogo lakše i brže.

Kako to izgleda, pogledajte u snimku na početku teksta, a brz način čišćenja ribe, za samo dva munuta, možete pogledati i na našem Youtube kanalu. 

(Ona.rs)