Hejli Biber je pobedila mnoge strahove na putu ka trudnoći: Za poznate ne važe ista pravila

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Trnovit put odveo je do bajkovitog kraja

Foto: Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džastin i Hejli Biber prošli su ozbiljne prepreke u svojoj romansi. Nakon mnogo godina osporavanja njihove ljubavi, koju su krunisali brakom 2018. godine, sada su konačno stavili tačku na sve spekulacije, pripremajući se za ultimativno životno poglavlje - roditeljstvo.

- Hejli je ekstatična i upija svaki trenutak svoje trudnoće - ekskluzivno otkriva izvor u novom broju magazina "Us Weekly", napominjući da je bebina soba „skoro gotova, uređena u neutralnim bojama i klasičnom dizajnu sa modernim dodirom“.

Insajder je dodao:

- Džastin je jako pažljiv prema Hejli. Njihova veza je jača nego ikad. Oni su prešli dug put i zaista su na sjajnom mestu.

Drugi izvor nam kaže da Hejli i Džastin znaju pol bebe, ali još uvek ne dele to sa javnošću.

Hejli, sa druge strane, ne prestaje da radi i ne dozvoljava da je trudnoća ometa u svakodnevnim obavezama. Nedavno je otputovala u Njujork da promoviše najnovije lansiranje svog kozmetičkog brenda, a Džastin je bio pored nje.

Džastin i Hejli su čekali nekoliko godina nakon venčanja da prošire svoju porodicu jer „ona nije htela da požuruje stvari“, rekao je drugi izvor.

I Hejli i Džastin su dugo pričali o želji da postanu roditelji pre nego što su objavljene vesti o njenoj trudnoći.

- Tako želim decu, ali se plašim. Dovoljno je što ljudi govore ružne stvari o mom mužu ili mojim prijateljima. Ne mogu da zamislim da moram da se suočim sa ljudima koji govore negativno o mom detetu - govorila je Hejli prošle godine.

(Ona.rs)