Trudna Eminemova ćerka: Slavni reper otkrio da njegova mezimica čeka bebu na najemotivniji način

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće najbolji deka na svetu!

Svi dobro znamo da je Eminem najposvećeniji tata na svetu ćerki Hejli Džejd Skot, pa nema sumnje da će biti takav i kao deka, detetu koje će roditi njegova mezimica.

Njegova ćerka Hejli i njen suprug Evan čekaju svoje prvo dete, a veoma je interesantno kako je svet saznao za tu vest.

Reper je objavio je dirljiv muzički video za novu pesmu, u kom je sadržano nekoliko starih porodičnih snimaka njegove ćerke Hejli. Na kraju spota, ponosni tata deli sa fanovima snimak na kome mu Hejli otkriva da čeka prvo dete sa svojim suprugom Evanom MekKlintokom.

Ona je dala tati plavi dres na kome je pisalo “Deka broj 1”, kao i sliku sa ultrazvuka.

Slavni reper je ćerku dobio u braku s bivšom suprugom Kim 1995. Par je dogovorio zajedničko starateljstvo nad ćerkom, a Eminem je takođe prihvatio starateljstvo nad ćerkom sestre svoje bivše supruge, ali i nad njenom ćerkom iz bivše veze.

Eminem je oduvek isticao koliko je vezan za ćerku Hejli i da je ona najveća radost, inspiracija i svetla tačka njegovog života. Od njenog detinjstva, pa do danas, taj odnos se nije promenio.

Eminemova ćerka se ove godine udala za svog dugogodišnjeg verenika Evana MekKlintoka. Njihova ljubavna priča privukla je veliku pažnju medija i fanova širom sveta, s obzirom na to da Hejli vodi prilično privatan život. Venčanje je održano u intimnoj atmosferi, sa prisustvom najbližih prijatelja i porodice. Ceremonija je bila jednostavna, ali elegantna, održana na prekrasnoj lokaciji koja je pružala idealnu pozadinu za ovaj poseban dan.

Od pesme "Mockingbird" do "Temporary" sada, napravljen je ceo krug - od Hejlinog detinjstva do najsrećnijeg dana u njenom odraslom životu.

(Ona.rs)