• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Dok se Aflek i Lopez otimaju oko vile, Dženifer Garner se hvali dekorom od 8 miliona: Sebi napravila pravi raj

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sama je uredila kuću i to joj je velika pohvala

  • 0
Dženifer Garner Lopez i Aflek Foto: Profimedia

Dok ceo svet prati razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka, svako malo njihova saga dobija novu dimenziju, kada se pojave novi likovi u priči. Lopez i Aflek su trenutno u procesu razvoda, a papiri su izašli šta taj razvod podrazumeva kada je u pitanjhu podela imovine. 

Po zakonu, u razmatranje se uzimaju samo ono što su zajedno stekli dok su bili u braku. I cela priča se svodi na jedan veliki faktor - vila od 68 miliona. 

Ko će finansijski bolje proći ili kome će pripasti ta luksuzna nekretnina ne zanima upravo nju - Dženifer Garner. 

U celom dešavanju, paparaco lovovima, bivša supruga Bena Afleka sa kojom je on u dobrim odnosima, ne krije kako uživa u životu i kako je uvek nasmejana i srećna. A jedan razlog tome jeste i njen dom, čija je vrata otvorila za medije i pohvalila se kako ga je uredila za skoro osam miliona dolara.

Pošto je Ben viđen sa njom kada je bio njegov rođendan i očito mora da bude u prisustvu neke Dženifer, samo je pitanje koje, mnogi misle da ona želi da pokaže kako je onaj tip "kul i opuštene" bivše supruge. Neki fanovi navode kako, kad god se nešto novo dešava u serijalu Ben-Lopez, Dženifer Garner ispliva sa osmehom u medijima i pokaže kako bivša supruga aktuelnog čoveka zna da uživa. U nekim momentima, pomalo nametljivo.

Doduše, koincidencija nastaje opet sada, kada se vodi priča oko vile, da se ona pojavi i pokazuje kako je uredila svoj "mir i raj" - svoju kuću.

Naime, za nešto više od sedam miliona Garner je kupila veliku kuću sa bazenom i dvorištem 2019. godine i otad se bacila na uređivanje. Svaka prostorija govori za sebe i drugačije je dekorisana. Otkrila je da je želela da njen dom izgleda pomalo vintidž, ali i kul i ušuškano, iako je ulagala u prave, nove elemente.

Birala je kombinaciju svetlijeg i tamnijeg drveta za stolariju koja se nalazi u svakoj sobi, ali nije bežala od dodatnog ukrašavanja. Na primer, jedan kutak doma, koji izgleda kao mini-radna prostorija, ima išarane zidove poput noćnog neba sa zvezdama, dok deo za čitanje i odmor, u kom je smeštena njena biblioteka, ima šarene, mozaične prozore.

Dvorište je celo u zelenilu, a vidimo da je dovoljno prostrano za kutke za stoni tenis, delove gde njeni kućni ljubimci mogu da trče i budu aktivni, a pored bazena vide se i žive ograde.

- Ponosna sam na sebe. Sama sam sve uređivala, što nikada ranije nisam radila. Ovo je dom u kom zamišljam idealan porodični život i tako sam srećna i ispunjena kad god uđem u kuću. Još sam srećnija što sve ovo mogu da podelim sa svojom decom. Inače sam osoba od privatnosti i nikada ne bih pokazala ceo dom, ali ovo ponosno želim da pokažem - navodi ona, prenosi "Realtor".

Dženifer se poigrala stilovima, tapetama i najfinijim detaljima i nameštajima. Svoj dom drži maksimalno osvetljenim i stvorila je sebi pravi mali raj.

Bilo kako bilo, Garner je u pravo vreme otvorila vrata svog doma, a njena predivna kuća drži je podaleko od cele zbrke kroz koju prolazi njen bivši suprug.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako izgleda proces pravljenja ukrasa od filcanih kuglica

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dom i dekor