• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fitnes influenserka diže tegove u 39. nedelji trudnoće: Mame joj se dive na količini energije koju poseduje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako je njen stomak rastao, Megan se nije snalazila baš lako, ali nastavila je da diže različite težine

  • 0

Megan Grab trenutno je u 39. nedelji trudnoće, ali nije dozvolila da je to spreči da drži korak sa svojim fitnes režimom. U impresivnom "TikTok" video-snimku, fitnes guru je otkrila da je dizala tegove tokom cele trudnoće nakon što je sebi obećala da će pokušati da ostane aktivna.

Megan je snimala sebe kako vežba i diže teške tegove svake nedelje trudnoće do kako bi pokazala da je održala obećanje. Obožavaoci buduće majke i babice su joj aplaudirali, dok su neke mame priznale da im je trudnoća oduzela previše energije i da nisu mogle da vežbaju.

Megan je podelila objavu i pozvala druge buduće majke da razmisle o ovome.

- Nikad nisam bio toliko zadovoljna svojim telom. Vežbanje me čini snažnom i moćnom i čini da se osećam kao ja, tako da sam srećna što sam uspela da nastavim kroz trudnoću - napisala je Megan u objavi uz video.

- Ako ste u mogućnosti i želite, nastavite da se krećete, mame. Osećaćete se srećnije, zdravije, lakše i to će vam pomoći sa bolovima.

@meggangrubb 38 weeks preg, I wonder how many weeks we have left of lifting til she’s here 🥹 Full workout fit is @Bluee ♬ original sound - Meggan Grubb

Klip koji je podelila počinje tako što vidimo Megan koja pokazuje svoj ravan stomak u sivom donjem vešu, a video je nastao u ranim danima trudnoće. Buduća majka je zatim nastavila da snima svoje rutine vežbanja, uključujući tegove, od četvrte nedelje trudnoće do 39. nedelje.

Kako je njen stomak rastao, Megan se nije snalazila baš lako, ali nastavila je da diže različite težine. Nakon što je podelila snimak, koji je viđen 5,9 miliona puta, fitnes influenserka je bila preplavljena pozitivnim komentarima drugih majki i babica koje su aplaudirale njenom režimu.

- Kao babica volim ovo da vidim! Nastavite da vežbate tokom trudnoće - fizičke i mentalne vežbe, da ne spominjemo porođaj, beneficije su brojne - rekla je babica.

Jedna mama je rekla da je bila previše zabrinuta da bi vežbala tokom trudnoće.

- Prestala sam da idem u teretanu kada sam saznala, bila sam previše uplašena da bih vežbala dok sam bila trudna.

Međutim, neke mame su primetile da ih je njihova trudnoća samo dodatno umarala.

"Bila sam tako umorna tokom cele trudnoće", "I ja sam ovo htela, ali sam svake noći bila u krevetu do 17 časova samo zato što sam se umorila na poslu. Gospode, ti si šampion", "Vi ste inspirativni! U 36. nedelji sam i bez daha ostajem ako hodam 10 koraka", glasili su komentari o zamaranju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Trudnica u beogradskom autobusu ostala bez mesta, niko nije želeo da joj ustane

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje