• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tajne ishrane bolivudskih diva: Nikako večera posle 19.30 i nigde bez kesice zdravog orašastog ploda

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo su primeri njihovog režima ishrane

  • 0
Aišvarja Rai Foto: Shutterstock

Tokom zime teže nam ide održavanje idealne težine i s mukom se borimo da budemo u formi. Teško je, mora se priznati. Manje kretanja tokom hladnih dana prouzrokuje i gomilanje kilograma.

Ipak, ako usvojite tajne ishrane diva iz Indije, odnosno Bolivuda, onda ćete se verovatno manje nervirati oko svog izgleda.

1. Dipika Padukone

Dipika Padukone Foto: SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia

Iako je ova lepotica blagoslovena atletskom figurom, svakako ulaže mnogo truda da je održi. Dipika je uspela prateći strogi režim vežbanja, ishranu i disciplinovan život. Vodi računa da ima zdravu ishranu koja se sastoji od puno sezonskog voća i povrća koje joj obezbeđuje potrebna dijetalna vlakna, proteine i druge hranljive materije.

Da bi dobila dozu omega-3 masnih kiselina, ona za ručak često na stolu ima ribu sa roštilja, piše "Style craze".

Posebno stavlja naglasak na hidrataciju i to čini konzumirajući vodu, smutije, prirodne sokove i kokosovu vodu. Jede u redovno vreme i izbegava da jede pirinač uveče.

2. Aišvarja Rai

Čak i nakon što se posle trudnoće suočila sa velikim problemima zbog viška kilograma, ova zelenooka lepotica nikada nije posustala kada je u pitanju vođenje zdravog načina života. Odlučna da se što pre vrati u devojačku figuru, ubrzo je krenula sa vežbanjem. Nikada ne preskače doručak i dan počinje čašom tople vode sa medom i limunom. Glumica više voli da ima male, ali češće obroke tokom dana. Umesto da gricka nezdravu hranu, ona radije gricka sveže voće. Takođe radije jede smeđi pirinač umesto belog.

3. Šilpa Šeti Kundra

Šilpa Šeti Kundra Foto: SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia

To što ima zavidnu figuru nije nešto što se može osporiti, ali malo njih zna da ona sledi namenski režim da bi postigla te rezultate. Dan započinje čašom i po mlake vode, a zatim četiri kapi soka od nonija (zimzelena biljka koja raste u podrčjima vulkana) koji joj daje energiju. Ovaj napitak kombinuje sa doručkom od celih zrna žitarica kao što su musli i voće. Obožava ši puter i on je glavni sastojak njene ishrane. Ne jede ugljene hidrate uveče, a njen najkasniji obrok je u 19.30 čadova, nikako posle toga.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Više nikada nećete držati dijetu: Nutricionista Ana Petrović o jedinom zdravom načinu za mršavljenje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje