• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trening Kortni Kardašijan se smatra idealnim za podizanje grudi i zatezanje leđa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rutina je jednostavna za praćenje, a ne zahteva mnogo prostora

  • 0
Kourtney Kardashian, Kortni Kardašijan Kortni Kardašijan; Foto: Instagram/kourtneykardash

Kortni Kardašijan promoviše jedan način života, a u skladu sa njenim dugogodišnjim radom u sferi zdrave ishrane i fitnesa, napravila je veb-stranicu na kojoja fitnes treneri objašnjavaju koje vežbe su dobre za koji deo tela. Od tih vežbi, većinu i sama Kortni primenjuje.

Nedavno je na red došla i vežba koja mnoge žene zanima - za podizanje i zatezanje grudi. Ova vežba je neutralna i možete je raditi ne mareći za veličinu vaših grudi.

Na snimku se pojavljuje Šenon Nađ, instruktorka pilatesa iz Los Anđelesa, koja prikazuje niz vežbi koje mogu učiniti da vaše grudi izgledaju veće, lepše, čvršće i "na mestu".

Pošto se grudi sastoje od masnog tkiva i nisu mišići, onda se mišići oko njih mogu oblikovati, tačnije mogu vežbanjem učiniti mnogo toga za sam izgled grudi.

Prvo je legla na leđa i savila noge u kolenima. Zatim, podigla je kukove, oslanjajući se na ramena i pete. Ruke je opružila od tela i naglasila da stegnutijim pokretima sklapate ruke uvis, iznad sebe.

Sledeća vežba koju pominje da je veoma dobra jeste vežba uz pomoć lopte za pilates. Naslonite se na nju, okrenuti na leđa, te lagano podižite i spajajte tegove iznad grudi.

Šenon je dalje pokazala koja je vežba idealna da se radi nakon ovih glavnih vežbi. Stojeći uspravno sa ramenima zabačenim nazad i nadole, izbacila je grudi i jednu ruku podigla nagore, dok je drugu držala dole, uz telo. Sada naizmenično podižete i spuštate ruke.

Fitnes stručnjaci se slažu da, iako ove vežbe nisu brzo rešenje i zahtevaju neko vreme, definitivno mogu učiniti da vaše grudi izgledaju veće nego što jesu, prenosi "NYpost.com".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Spremite se za bikini: Ove vežbe tope salo i zatežu celo telo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje