• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nova emisija na Telegrafu: "Zdravo sa Ivanom" ponedeljkom od 26. februara, stižu prave priče o zdravom životu

E. T.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vaš vodič do dobrog zdravlja

  • 0
Zdravo sa Ivanom Foto: Telegraf

Od 26. februara, svakog ponedeljka od 19 časova na Telegrafu možete pratiti novu emisiju "Zdravo sa Ivanom", čiji je autor i voditelj, urednica na našem portalu Ivana Anđelković.

Prevencija, eminentni stručnjaci iz oblasti zdravstva koji će davati savete i odgavarati na pitanja svih vas, životne priče onih koji su pobedili opaku bolest, samo je deo onoga što vas čeka u novoj ovoj emisiji koja uskoro startuje na našim kanalima. Kako je prevencija pola zdravlja, autorka emsije najavljuje da je akcenat stavljen na to kako sprečiti bolest, kako se pravilno lečiti, ali i slušati priče onih koji su pobedili bitku sa nekom opakom bolešću.

- Kada kažemo da je zdravlje najvažnije, i samo onda kada smo zdravi možemo sve, to nije fraza, to je istina i život. Na deo bolesti, nažalost, čovek ne može da utiče, ali postoji niz stvari na koje može. Za početak, prevencija je jako važna. Ako redovno odlazite na preglede, svakako da možete bolest otkriti na vreme, a to je put koji vodi ka izlečenju. S druge strane, mnogi se uveliko bore sa nekom opakom bolešću, te su im potrebne infromacije iz prve ruke gde i na koji način mogu dobiti najbolju terapiju, ali i čuti inspirativne priče ljudi koji su pobedili neku opaku bolest, objašnjava autorka.

Kako se nalazimo u periodu kada se suočavamo sa bolestima, koje su davno iskorenjene, u prvoj emsiji govorimo o velikom kašlju, malim boginjama, kao i o svim respiratornim infekcijama koje kruže među decom.

- Veliki kašalj nas je prilično iznenadio, male boginje nam dišu za vratom "zahvaljući" antivaskerskom lobiju koji ne preže ni od čega da zbuni roditelje, promovišući teroije zavere. Neverovatno je da mi danas govorimo o bolestima za koje postoji vakcina. Počinjemo sa ovom temom, a onda nam slede i druge zanimljive i aktuelne stvari koje će vas inspirisati, nadam se, kako biste očuvali i unapredili zdravlje, dodaje autorka.

Zdravo sa Ivanom: Pitajte doktora

Takođe, jedan segment biće posvećen onima koji žele da postave pitanje. - Mnogi imaju dilemu i traže savet, te smo otvoreni za svaku sugestiju, pitanja na koje možemo dati odgovor. Mejl koji će biti dostupan od 26. februara je ivana.andjelkovic@telegraf.rs i na taj način ćemo odgovarati na sva vaša pitanja. Čekamo vas, poručuje autorka emisije Ivana Anđelković.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje