• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trenutno važi za najzgodniju ženu Holivuda, a uopšte ne pazi na ishranu: Kako je Sidni Svini tako zgodna?

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada je imala 18 godina osvojila je prvo mesto na takmičenju u MMA borbama i to protiv muškaraca

  • 0
MTV Movie & TV Awards Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello

Sidni Svini je najuspešnija zvezda u usponu koju smo gledali u "Sluškinjinoj priči", "Euforiji", "Belom Lotosu" .... Glumica ređa hit za hitom, ali ono za čim je ceo Holivud poludeo, pored njenog glumačkog umeća, jeste njeno telo. Prirodne obline, zategnuti, vretenasti mišići, ovih dana su tema svih medija.

Da li je u pitanju genetika ili posvećenost zdravom načinu života?

Ne pazi na ishranu

Kao dete i tinejdžerka, Sidni je bila izbirljiva u jelu. Nikada sebe nije smatrala gurmankom, a onda, kada je ušla u dvadesete, nešto se promenilo i poželela je da proba sve vrste novih namirnica. Iz dana u dan, njena dijeta je prilično opuštena, baš kao i ona. Ona nema nikakva veća ograničenja i ne smeta joj da pojede hamburger.

Jedna od najjedinstvenijih stvari u ishrani glumice zapravo nema veze sa hranom. Umesto toga, radi se o tome šta ona voli da pije. Kada je imala 12 godina, odlučila je da će piti samo vodu i strogo se drži toga.

Za doručak voli da pojede parče tosta sa cimetom ili kroasan. A kada je u pitanju ručak, obožava picu ili sendvič sa piletinom. Za užinu jede sušeni mango, a za večeru  pljeskavice sa tartufima, pomfrit, pa čak i desert. Zvuči dekadentno. Obožava sladoled i slatkiše.

Nikada ne bismo to rekli gledajući njeno fenomenalno telo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Profesionalni MMA borac

Generalno, Sidni ima fleksibilan pristup svojim treninzima. Ona hoda, trči, bavi se borilačkim veštinama, pa čak i jogom. Sidni svakodnevno prepešači skoro sedam kilometara, a svoje šetnje deli na pola, te jedan deo odradi ujutro a drugi uveče. Kada ima energije - trči.


Voli jogu, ali je ne praktikuje često jer, kako navodi, "ne ume da utiša svoj um". Treninge snage radi od kuće, a oni uključuju čučnjeve sa medicinskom loptom, rad sa konopcima i gumom, kao i sve drugo što pokreće celo jezgro, prenosi "Rachaelattard".

Ono što je najinteresantnije u vezi sa ovom ženom je činjenica da je počela da se bavi borilačkim veštinama sa 14 godina. U stvari, ona je obučeni MMA borac. Kada je imala 18 godina, osvojila je prvo mesto na takmičenju i to protiv muškaraca. Neverovatno.

Sidni i dalje redovno praktikuje boks, što se vidi po njenim savršenim trbušnjacima kojima nas "časti" na "Instagram" profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Ostatak Sidninih izdanja pogledajte u galeriji ispod.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona.rs uplovila je u čaroban svet vazdušne joge: Nestvarne akrobacije dostupne su svima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje