• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ima li nešto što Džesika Bil ne može? Kakva fitnes inspiracija za žene u četrdesetim!

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neverovatna rutina četrdesetjednogodišnje glumice

  • 0
Jessica Biel, Džesika Bil Foto: Instagram/jessicabiel

Džesiku Bil zapazili smo kako zbog njenog glumačkog umeća, tako i zbog besprekornog izgleda. Među prvima je uvela reč "fit" u modu, pokazujući svoje mišiće u filmovima.

A kako ih je "zaslužila"?

Ishrana

Džesika Bil voli dobar obrok i smatra sebe gurmanom. U stvari, Džesika je bila suvlasnica i upravljala restoranom u Los Anđelesu pod nazivom "Au Fudge".

Džesika crpi inspiraciju iz "Paleo" dijeta i dijeta bez mleka. Obično se najbolje oseća kada ograniči pšenicu i mlečne proizvode - izbegavanje ovih sastojaka pomaže njenom sistemu za varenje i nivoima energije.

Međutim, takođe pokušava da bude uravnotežena. Ponekad će uživati u parčetu hleba (ili torti!), kolačićima, testenini, vinu ili pici.

Timberlejk porodica obožava "paleo" palačinke, te su one čest izbor za doručak. Glumica koristi mešavinu sa kokosom i izbegava pšenicu; jede ih sa puterom od badema ili indijskog oraha i medom.

Kada želi dodatne proteine, Džesika jede pileću kobasicu ili kajganu. Voli da pravi svež sok kod kuće, a ujutro pije zeleni čaj sa medom.

Džesikin izbor za ručak su:

  • Pileće grudi
  • Zelena salata
  • Tortilja od celog zrna
  • Cezar salata

Kada ruča kod kuće, Džesika često jede ostatke hrane od svoje dece. Kaže da uhvati sebe kako glumi ljudski usisivač - jede povrće, komadiće proteinskih palačinki i kobasice koje njen sin ne uspe da završi ujutru. Srećom, pokušava da hrani svog sina zdravom hranom, tako da je većina ostataka hranljiva.

Za večeru obožava supu u pireu od povrća.

Trening

Fatalna glumica je odrasla u sportskom duhu, baveći se gimnastikom. Danas preferira snoubording, kada je zima, kao i golf, odbojku i džoging, kada je leto.

Džesika takođe redovno trenira kod kuće ili u teretani, a fan je HIIT kardio treninga ili pliometrijskih vežbi koje uključuju mnogo skakačkih poteza koji pomažu u izgradnji mišićne snage.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Ljudi koji treniraju na ovaj način moraju da budu i snažni i brzi, što ovo čini popularnim stilom treninga za sportiste. Odbojkaši, na primer, moraju da budu u stanju da skaču brzo i snažno, tako da veliki deo njihovog treninga uključuje pliometriju.

Džesika voli da ide na planinarenje sa svojim psima i porodicom.

Bilova je posvećena jogi već više od deceniju. Ona kaže da je prvenstveno praktikuje kao način da istegne i izduži svoje mišiće. Na primer, joga joj je pomogla da postigne da može da radi stoj na rukama.

Džesika obično ide na najmanje dve sesije joge nedeljno i dve sesije treninga snage sa tegovima, prenosi "Rachaelattard".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Sve u svemu, glumica je fitnes "mašina"!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona.rs uplovila je u čaroban svet vazdušne joge: Nestvarne akrobacije dostupne su svima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje