• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vežbe za podignutu zadnjicu: Leto je pred vratima, a vi imate dovoljno vremena da oblikujete telo

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jednostavno vežbanje koje možete raditi i dok gledate televiziju

  • 0
most, vežba most, vežbanje, fitnes Foto: Shutterstock/Undrey

Spremamo se svi za leto, vodimo računa o hrani koju unosimo, a često se u sve to ubace i vežbe koje će nam pomoći da izgledamo lepše na plaži i uopšte tokom lepih dana koji nam predstoje. Mnogim ženama je važno kakvu pozadinu imaju, stalno se opterećuje time i da li im je dobro oblikovana zadnjica.

E pa sada nema više razmišljanja o tome, jer u nastavku možete pogledati koje su to tri vežbe koje će podići gluteuse i idealno ih oblikovati.

Naime, kako se izvode?

Vežba 1

Stavite strunjaču na pod. Kleknite sa blago razmaknutim nogama, spustite se na podlogu i ispružite ruke. Potom se istegnite tako što ćete povući telo napred, oslanjajući se na ruke i zabacujući glavu blago nazad. Uradite vežbu u tri serije po 25 puta.

Vežba 2

Ponovo ste na strunjači na kolenima, ali ste i oslonjeni rukama na podlogu, tako da ste takoreći "četvoronoške". Potom pomerajte prvo jednu pa drugu nogu u stranu, trudeći se da budete što stabilniji na rukama. Uradite vežbu za svaku nogu po 25 i to u tri serije.

Vežba 3

Lezite na leđa na strunjači. Noge savijte u kolenima, stopala su vam "stabilna" na podu, a ruke stavite pored tela ispružene. Podižite donji deo tela, odnosno najveći zadnjicu tako da ne pomerate gornji deo tela. I ovo ponavljajte u tri serije po 25 puta u svakoj.

Sve vežbe možete pogledati na snimku ispod.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Spremite se za bikini: Ove vežbe tope salo i zatežu celo telo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje